Sweet Moment Captured by My Pocket Camera

Party day is this Sunday!!



   Im so excited for Amel's birthday party, she'll turn to 17. All i have left to do is take the dress and look pretty max. THEN WE ARE ALL SET.


*kinda miss koko right now, shouldn't we come together ko?



Kind of okay but actually still really sad

*forecast weather said make sure have some raincoat before you go out *

   In a few days, im gonna come home for my sister's birthday party. It's gonna be special because it's not only a sweet seventeen birthday party but also mom ask koko to come home with me. Surprise.... surprise... who knows i'll come from bandung to samarinda bring a boyfriend... *excited!*

   But no! it's look like i will come home alone, since koko still stuck with his job. Maybe next year when we visit for new year party :)

   Hurry, finish it ko! then quick have a plan to marry me *insert troll's meme here*


My logic marked this as unacceptable things

   I remained silent, drunk enough to know that i was going to regret my next words, but im really sorry i found out that thing is going too much and i think something's wrong here. But before that you should know if :

   Me, Nindy.
I always asking too much and i need an explanation for every questions that comes from my mouth. Im typical of what people called what so ugh modern girl. Why? because im not a noob like you.

   Someone shared a blog's link on facebook, i don't know should i share the link or not. It just what that post saying is so disturbing me and i have so many questions about this. Err let's just say i want do some correction based on my logic.
Terkadang orang heran dan bertanya, kenapa harus mereka?
Yang bajunya panjang, tertutup rapat, dan malu-malu kalau berjalan..
Aku menjawab.. Karena mereka, lebih rela bangun pagi menyiapkan sarapan buat sang suami dibanding tidur bersama mimpi yang kebanyakan dilakukan oleh perempuan lain saat ini..

   I fucking dont care about what you wear, tapi jalan sambil malu-malu apalagi kalau ngeliat cowo lewat langsung panik masuk kamar it's so too much. Ayolah 2012 dan jalan masih aja malu-malu? okay it's look like a 4 years kid that being forced by her mother to go out and try to socialize. Dan ummm menurut orang ini, cewe yang dia deskripsiin barusan adalah orang yang lebih dipilih karena bisa bangun pagi buat bikin sarapan. Oh gosh, did you just tell that girl "go to the kitchen!" Alright, seandainya pun gw adalah orang yang berbaju panjang, tertutup rapat, dan malu malu kalau lagi jalan, gw gak akan mau lo ngawinin gw kalo ujung-ujungnya tiap pagi cuma disuruh ngebangunin laki dan bikin sarapan. Gw akan lebih respect sama cowo yang nerima gw yang berhotpants dan tank top ini apa adanya dan bisa ngertiin satu sama lain. Dan ini lebih penting dari sekedar nyari seseorang yang bisa bikinin lo sarapan.
Yang sama laki-laki-pun tak mau menyentuh, yang kalau berbicara ditundukkan pandangannya.. Bagaimana mereka bisa berbaur…
Aku menjawab.. Tahukah kalian.. bahwa hati mereka selalu terpaut kepada yang lemah, pada pengemis di jalanan, pada perempuan-perempuan renta yang tak lagi kuat menata hidup. Hidup mereka adalah sebuah totalitas untuk berkarya di hadapan-Nya.. Bersama dengan siapapun selama mendatangkan manfaat adalah kepribadian mereka.. Untuk itu, aku menjamin mereka kepadamu, bahwa kau takkan rugi memiliki mereka, kau takkan rugi dengan segala kesederhanaan, dan kau takkan rugi dengan semua kepolosan yang mereka miliki.. Hati yang bening dan jernih dari mereka telah membuat mereka menjadi seorang manusia sosial yang lebih utuh dari wanita di manapun..

   Its your problem lah ya masalah sentuh menyentuh, but in my logic you are gay! suatu hari gw pernah nanya ke salah satu temen yang ilmunya lebih tinggi dari gw.
"Kenapa sih kalo kamu ngomong sama aku pasti nunduk, mata aku kan diatas sini"
"Karena kita harus menundukan pandangan ketika berbicara dengan lawan jenis"
"Tapi kan diakunya gak nyaman, it's like i talk with you but you talk with my boobs"
*hening*

"Terus, kenapa cowo cewe gak boleh bersentuhan? yakin bersentuhan dalam artian apapun? gimana kalo cewe itu mau jatoh dan kamu mau gak mau mesti megang tangannya dia?"
"Tetep gak boleh, aku bakal nyari cewe yang bisa nolongin dia."
"Seandainya dia butuh ditolong saat itu juga, tarohlah dia mau ketabrak mobil, mau gak mau kamu mesti narik tangannya dia kan? apa iya kamu mesti nanya ke orang 'mbak tolongin temen saya dong dia mau ketabrak'. Sempet mati duluan dong."
*kemudian hening*

   Sorry people i need explanation okay... dan balik ke quote tadi, seandainya ada cewe berhotpants dan tanktop yang juga sama sama care sama orang yang gak mampu apakah dia gak layak dipilih? racist!
Sering juga kudengar.. Mengapa harus mereka?
Yang tidak pernah mau punya cinta sebelum akad itu berlangsung, yang menghindar ketika sms-sms pengganggu dari para lelaki mulai berdatangan, yang selalu punya sejuta alasan untuk tidak berpacaran.. bagaimana mereka bisa romantis? bagaimana mereka punya pengalaman untuk menjaga cinta, apalagi jatuh cinta?
Aku menjawab..
Tahukah kamu.. bahwa cinta itu fitrah, karena ia fitrah maka kebeningannya harus selalu kita jaga. Fitrahnya cinta akan begitu mudah mengantarkan seseorang untuk memiliki kekuatan untuk berkorban, keberanian untuk melangkah, bahkan ketulusan untuk memberikan semua perhatian.
   Jeng jeng jeng jeng! baiklah, sms pengganggu dari para cowo itu sms yang kaya gimana ya? karena selama gw pake hotpants dan tanktop sms pengganggu yang gw dapet adalah sms dari cowo, ababil lengkap dengan tulisan gede kecil, dan itu pun karena kebiasan ngisi pulsa di counter yang mesti nulis nomer telfon di satu buku gede dulu. Sejak kejadian itu, ngisi pulsa lewat atm jauh lebih aman, gak bakal dapet lah yang namanya sms pengganggu. And i just dont get it kenapa seseorang yang dimaksut sama orang ini tuh gak mau punya cinta sebelum akad nikah berlangsung, bukannya itu nolak rejeki ya? pamali. And so is that mean nikah sama random people yang gak saling suka dan the next job is bangunin dia tiap biki dan bikinin sarapan. WHAT?! are you F*kidding me. Disaat orang ini punya sejuta alasan buat gak pacaran dan disaat itu juga gw punya milyaran alasan kenapa lo harus pacaran. Beberapa diantaranya adalah :

- Boyfriend is awesome!
dia adalah orang yang selalu ada buat lo, mungkin emang temen-temen cewe lo selalu ada buat lo, tapi gak mungkin kan kalian nikah? dan dia juga selalu siap ngejagain kamu 24/7. Mau jalan kemana aja ditemenin dan lebih aman, gak bakalan ada yang ngegoda-godain kamu. Dia orang yang paling ngertiin kamu, plus boyfriend always be there to pay you lunch and diner. See, rejeki itu gak boleh ditolak!

- Ibu pernah bilang "gak papa pacaran banyak-banyak, toh supaya bisa tau kalau karakter cowo itu beda-beda dan disaat itu kamu juga jadi punya banyak pengalaman tentang ngadepin sikap cowo yang beda-beda itu. Pacar itu dikoleksi baru diseleksi". 

- Pacaran itu menurut gw haviang a relationship sama seseorang yang nimbulin suka, sayang, dan apapun kalian nyebutnya dan akhirnya bisa saling ngeadjust sifat masing-masing, karena itu lah baru bisa nerima apa yang gak kamu suka dari dia. Disaat kalian nikah, gak akan kaget kalo ternyata dia hobinya ngupil, dia jarang mandi, dan hal-hal lain yang kamu gak suka. Kalo gak pacaran dulu dan tiba-tiba nikah, gak heran sebelum dia selesai ngupil lo bakal teriak-teriak  buat minta dicerain.

   Sebenernya masih banyak yang mau diomongin, tapi segini aja udah cukup lah ya. Did you see my point? ada beberapa hal yang gak perlu diungkapin secara lebay buat ngegambarin sesuatu yang kamu anggap sempurna. Biasa aja lah, bisa kan?


Introducing my favorite snack \(´ ε `)/

   Okay, call me slow because i've just try this bite sized snack! Everytime i go to circle-k i always want to try this pillows but yes i didn't. The flavor kinda not sounds nice to me, ube snack? eww com'on who wants eat this one. If it's serve another flavor like strawberries or something maybe i will buy it a long time ago.

   But today. I passing by to indomart and become wild snack hunter, lol you should watch me how my normal eyes become a puppy eyes everytime seeing a huge number of snack. I already pick my snacks but than i saw this pillows. I talked to koko and says "i will buy this snack this time". And throw up all the snacks  on my hands and just pick 2 oishi's snack.

This the snack that i talking about
.
.
.
.
.
.
V

   Basically oishi pillows are small crackers containing a cream filling. The snack comes in a cellophane bag, which is look so awesome for snack that cost me only IDR 7,500 and also it's smells good. Look it has a party size right? but when you try it i do believe it will be just yours size.

   They come in three varieties chocolate filling with chocolate crackers, cheese filling with cheese crackers and ube-flavored crackers and filling. Let my baby bear show you how it is like.
this snack make me says "oh lord, why i never know if ube taste so yummy"






Just please, never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. Never underestimate the power of stupid.

Someone said like this:
I think, by law, that everyone should have to work as a waiter/waitress for at least one year. So they can finally see how fucking rude everyone is. The world would be a better place.

   Me. Will said, why should be a waiter/waitress first if you only want to see someone rude or not. Don't blame the customers. We rude because you rude first.

   On my last post maybe you will found if i was being rude, but no. Without explanation change the order, no smile, blame the customers. I will said that's so rude.

   Let's just say it also happen to a customer service (call center), in the end of a call she will be supper pissed because of me. Lol, is that mean my talent is easy to make someone pissed off? com'on. They always give me less information, i always ask nicely about the problems and how i solve it, but they never understand what i says. Check out my phone call this afternoon :
Me : "can i ask something about fl*** evdo?
CS : "sure, how can i help you mrs.nindy?" *WTF! im not married yet!*
Me : "evdo still on promo price right? how much the bill if the promo is over?"
CS : "you will knows when your card's period is over"
Me : "yes i know. but i want to know the the bill after promo over."
CS:  "you will knows when your card's period is over"
Me : "okay.. now my bill is IDR 50,000. how much if the promo over?"
CS : "you will knows when your card's period is over. mrs. nindy"
Me : *deep sigh* "when my card's period over?"
CS : "next month"
Me : "and after that the promo is over. how much my internet bill?" *FYI it's fixed bill*
CS: "you will knows when your card's period is over" *FU!!*

Koko take over the conversation, talk something nicely, fast, and hang up the phone.
Me     : "what did she said?"
Koko : "let's just say she didn't know anything because there isn't information about after promo from the company."

   Sigh, what's that! i swear she drags me to her stupidness level! i swear i wont deal with a customer service anymore (except it's a boy, their stupidness are zero, and never repeat same sentence).


It's all because i love beef yakiniku, how dare you give me wrong foods!

   Okay seriously guys wtf was my day. I went to BEC with koko bought birthday present for my mom. We entered all the stores, my wedges what so uncooperative it was hurt my heels, i was tired and hungry. Oh please i deserve delicious food.

   So we've decide to have a lunch at hokben, oh yeah i do love this place. They serve best beef yakiniku, and the udon is so... hmmm... just talkin about it make my tummy grawl, lol XD. When it was time to pay the bill we was shock because it was not beef yakiniku but chicken teriyaki!! for me it's a big deal.old 

   Seriously if only i lived at USA, i will walked away and will not give them a single penny! but since it was er different country let's say i want they take a responsible of my foods. FYI i didn't act like what so oh bimbo or something. I just hate when the waiter didn't told me if they only have chicken teriyaki and we can wait for around 12 minutes so they can serve yakiniku for me. Sigh! Problem solve when they were sorry and ask me to wait a little bit. And i think they only serve it for me and koko, muahahaha.... *ofcourse i did  it right*



I can not wait to see what is coming in this year

happy new year

   BOOM! calm down bloggers, its like that everyone's itching to tackle every story that 2011 did to us. With a new year comes a fresh set of ideals. Im not a huge follower of resolutions, but there are always a few aspects of my existence that i continuously try to improve. I may not live a hard knock life, but im always looking forward to a better tomorrow.


You Are Melody Number