Sweet Moment Captured by My Pocket Camera

it's never enough

whad i wanna say is....

some people do want to grown up, but some dont't. firstly i'm the one of those people who dont wanna to grown up tapi ya mau gimana lagi life goes on. so i've decide to let my self grown up even sometimes i cant throw down my childish...

like this one, dah seminggu lebih ngelakuin diet dan diet aku berhasil, woohoo senangnya. dan pas ngebuka-buka lemari, eh nemu baju dan rok yang lamaaaa banget ga pernah kepake. just do mix and match and tadaa... it's so cute. kalo udah gini, i dont wanna grown up. karna yang namanya grown up ga cuma tentang berprilaku, cara berpikir, and so on and so on, tapi juga tentang penampilan. aaaaah....




Post a Comment

You Are Melody Number