Sweet Moment Captured by My Pocket Camera

Jadi baby sitter di UK

Beberapa hari yang lalu pas ngebuka cyworld eh ada message dari Mr.Sean, gini nih bunyinya....

Hi
So sorry to send such a message like this to you. I am a medical doctor of Pathology with 2 kids in United Kingdom. And i need to go to Asia ASAP

I am seriously seeking for a live in baby sitter (hope you can driving too) to take good care of my kids and i am willing to offer the sum of 800 pounds per week with allowances, but applicant must have a valid passport to apply. I am really serious, if you live on UK or near by i can pick you up
 

Regards
Sean


Pas slese ngebaca cuma bisa pasang tampang cengok kaya gini O.O
gila ni bule, ngegaji baby sitter 800 pounds per week... kalo ga salah 1 pounds itu Rp 14.000 kan ya?? brarti sminggu gue bisa dapet Rp 11.200.000
HA!! SHOCKING!!!


Dari syarat aja sbenernya gampang banget, cuma butuh valid passport doang... nyetir gue bisa, ngejagain anak kecil apa lagi.... nah, the problem is UK kan jauh banget.. kalo UK jauhnya kaya bandung-jakarta mah bakal gue jabanin tuu jadi baby sitter anaknya Mr.Sean

Sayang UK jauh....
aaaaagh.... slamat tinggal 800 pounds per week... T_T

2 Love Letters:

  1. wah, sayang banget tu 800 pounds per weeknya ilang
    ike chan ganbatte ne.....

    ReplyDelete
  2. hihi...
    ia sayang banget, huh....
    batal kaya mendadak jadinya >.<

    hai, gambari maschu... HWAITING!!!

    ReplyDelete

You Are Melody Number